h

Groenmarkt 76 op de schop

31 augustus 2014

Groenmarkt 76 op de schop

De Socialistische Partij in Dordrecht maakt van de gelegenheid gebruik om midden in het centrum het afdelingskantoor te vestigen. Daar gaat alleen nog een fikse verbouwing van enkele maanden aan vooraf voordat de ruimte betrokken kan worden.

 

Ledenavond

'Op woensdag 5 november organiseren we om 20.00 uur de ledenavond hier in deze ruimte. We kunnen dan aan onze leden laten zien hoe ver we zijn gevordert', laat Ronald Portier direct weten wanneer we op de Groenmarkt even aanlopen.

Oproep

'Ik wil hier nog wel even een oproep doen aan onze leden want we zoeken nog wat handige vrijwillige doe-het-zelvers die verstand hebben van onder andere; timmeren, loodgieterswerk en stukadoren. Ook kan iemand die van het vak van verwarmingsmonteur en een electricien wat af weet de komende tijd hier aan de slag. We zijn in ieder geval nu alles aan het slopen en afvoeren.' weet Ronald Portier.

Bellen maar

'In ieder geval is Guido ons bestuurslid die de regie heeft over dit project en wil je meedoen door ons een handje te helpen moet je hem even bellen en dit kan op het mobiele nummer 06 12262098 !'

Geen spijt

Na de bezichtiging en de rondleiding praten we nog even met Guido en Ronald na.

'Wanneer we straks klaar zijn mogen we trots zijn op onze prestatie, van deze ruimte krijgen we geen moment spijt, dus kom ons helpen of loop even langs als je zin en tijd hebt!'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier