h

In de Raad met Daad!

28 maart 2014

In de Raad met Daad!

Met de inzet van Tribune bezorgers  en actieve leden zijn er hele wijken voorzien van de verkiezingskrant, flyers verspreid bij de SDD, verkiezingsmarkten goed gevuld met SPers, veel materiaal uitgedeeld, en heel veel gesprekken gevoerd en plakzuilen continu voorzien van posters.

Verkiezingsbord aan de Johan de Wittstraat

 

Inzet

Ongelooflijk hoe krachtig de afdeling de campagne heeft gevoerd! Allemaal heel erg bedankt. 

Het resultaat is binnen!!!! Met 3 zetels in de Raad.

 

Historisch moment

Een historisch moment voor de SP Dordrecht, die eindelijk kans ziet bewoners te vertegenwoordigen in het stads bestuur. Op de SP partij Raad van zaterdag 22 maart werden we hiervoor expliciet gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Hier de email die wij al eerder mochten ontvangen. 

Van: Emile Roemer [mailto:eroemer@sp.nl]
Verzonden: donderdag 20 maart 2014 16:29
Aan: dordrecht@sp.nl
Onderwerp: Terugblik uitslag afdeling
 Beste afdeling Dordrecht,Samen met een heleboel andere afdelingen hebben jullie een prachtige winst geboekt gisteravond. Die winst hebben we vooral te danken aan onze partijleden en vrijwilligers. Ik wil jullie dan ook allemaal ontzettend bedanken voor het vele en goede werk dat jullie hebben verzet.We hebben een mooie campagne gevoerd.
De SP deed in meer gemeentes dan ooit mee en we zijn in zetelaantal verdubbeld. Daar mogen we heel trots op zijn!Natuurlijk gaan we gewoon door met waar we als SP goed in zijn; de straten op, onder de mensen, in actie.Maar laten we ook niet vergeten:succes moet je vieren! Met hartelijke groet,  Emile Roemer

 

Nieuwe fase

Na de installatie in de Raad op 27 maart begint het werk voor onze fractie, het "woord" dat nu eindelijk gebruikt mag worden ipv fractiegroep zoals we ze het afgelopen jaar noemden. 

"Op de trappen van het stadhuis (na de installatie) voor het maken van de officiële foto van de raad"

Voor de afdeling begint na zoveel jaren nu eindelijk de fase waarvoor iedereen zich heeft ingezet. Een duidelijk en stevig SP geluid in de Raad, gevoed door de mensen waarvoor we het doen.
En dat betekent nu  direct onze focus terug op straat, de wijken en buurten in. Geen fractie zonder actie. Ons doel is niet de Raad, dat is een werkwijze die we gebruiken om bewoners te vertegenwoordigen.  

Dordrecht vooruit

Onze afdeling bestaat uit ruim 300 leden, we gaan met elkaar de komende periode meer leden werven. We hebben 42225 stemmen gekregen, wat hoop geeft op uitbreiding van het ledenbestand en een grotere groep actieve leden waarmee we ons SP geluid kunnen verstevigen.

Europa neuh!

De campagne voor 22 mei de Europse verkiezingen komt eraan. De SP  zegt Europa Superstaat nee, samenwerken ja. Hier gaan we campagne voor voeren, ja.... ook in Dordrecht, voor behoud van salaris, geen loondump en een democratische economie met  kansen voor de lokale economie.

En hoe we de sociale zekerheid voortaan organiseren dat maken we zelf wel uit in Nederland.

Voorzitter: Helma Meijer van't Slot

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier