h

Hulpdienst

Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen.  Vooral dat gelijk krijgen wordt voor de gewone mensen steeds moeilijker. Als burger wordt je soms van het kastje naar de muur gestuurd en weet je niet waar je met een probleem naar toe moet.

Voor dit soort situaties heeft de SP-Dordrecht een hulpdienst. Men kan hier een advies krijgen, of men kan doorverwezen worden naar een instantie die beter kan helpen.  Soms komen uit aanvankelijk individuele klachten gezamenlijke acties op gang van meerdere mensen met vergelijkbare problemen.

De SP-HULPDIENST is per telefoon te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 10.30 uur op nummer  06 - 20 85 27 21  en per e-mail op hulpdienstdordrecht@sp.nl
Wanneer je per e-mail contact opneemt het verzoek om ook een telefoonnummer te vermelden waarop de Hulpdienst je kan bereiken.

Afhankelijk van de vraag zullen ervaren mensen je informeren waar je het beste terecht kunt, helpen u instanties aan te schrijven of staan u anderszins bij.

De SP is een politieke partij en geen hulpverlenende organisatie onze rol blijft dan ook altijd beperkt tot informeren en weer op weg helpen..

 

U bent hier