h

Betaalbare woningen weeskinderendijk op sloopnominatie voor nieuwe kantoorgebouwen en dure appartementen.

2 februari 2004

Betaalbare woningen weeskinderendijk op sloopnominatie voor nieuwe kantoorgebouwen en dure appartementen.

02-02-2004 • In het kader van het project shipping valley dreigen een honderdtal woningen te verdwijnen om plaats te maken voor (onverhuurbare) kantorencomplexen en dure appartementen. Terwijl we al tienduizenden vierkante meters leegstaande kantoren in Dordrecht hebben

Volgens de gemeente is het nodig om nog meer nieuwe kantoren te bouwen om voldoende "voorraad" te hebben voor het geval dat de markt aantrekt en er kantoren nodig zijn.
Het gevolg van die plannen is dat een honderdtal woningen en enkele bedrijven het veld moeten ruimen voor dit grootse prestige project. In de komende maanden gaan wij actie voeren tegen deze absurde plannen in samen werking met, bewonersorganistaties en andere belanghebbenden. Wij houden u op de hoogte.

U bent hier