h

5 REDENEN OM NU ZEKER SP TE GAAN STEMMEN!

27 februari 2007

5 REDENEN OM NU ZEKER SP TE GAAN STEMMEN!

5 hele goede redenen om de komende Provinciale Statenverkiezingen SP te gaan stemmen. Want ook een betere provincie begint bij jezelf...

  • De SP wil de overlast van bedrijven en industrie terugdringen door een strengere controle op de naleving van milieu- en veiligheidsregels. Omwonenden hebben recht op een veilige en gezonde leefomgeving.
  • De SP wil het openbaar vervoer fors verbeteren.
    Kleine kernen en bedrijfsterreinen moeten betere verbindingen krijgen. Buiten de spits moeten 65 plussers en kinderen onder de 12 jaar gratis met de bus, tram en metro kunnen reizen.
  • De SP wil een betere jeugdzorg:
    Meer behandelplaatsen en hulpverleners. De afgelopen jaren waren er lange wachtlijsten, waardoor sommige problemenkinderen in de cel zaten in plaats dat ze een behandeling kregen en was er zelfs een incident met dodelijke afloop.
  • De SP wil meer betaalbare woningen:
    leegstaande kantoorpanden moeten tot woningen worden omgebouwd. Ook moeten bestaande bedrijventerreinen eerst opgeknapt en beter benut worden voordat er nieuwe bijgebouwd worden. Gemeente die te weinig aan sociale woningbouw doen, moeten daarop worden aangesproken.
  • De SP wil een leefbaar platteland:
    betere bereikbaarheid, meer winkels en meer voorzieningen

U bent hier