h

Marathonloop SP Dordrecht in 2013

11 december 2012

Marathonloop SP Dordrecht in 2013

 

Het lijkt misschien nog ver weg, maar in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2014, geeft het bestuur van de afdeling SP Dordrecht, het stokje van voorzitter alvast ad interim door aan Helma Meijer van ’t Slot.

“Het is nog even wachten tot aan de algemene ledenvergadering voor een definitief ja” aldus de huidige voorzitter, Cees Venderbos.

Cees laat ons weten per 31 december 2012 zijn functie als voorzitter te zullen neerleggen. “Reden hiervoor is mijn verhuizing naar Breda, en de tijd die ik de komende periode beschikbaar heb voor de afdeling”  

Cees Venderbos is sinds december 2009 voorzitter van de afdeling. Onder zijn inspirerende leiding heeft de afdeling zich ontwikkeld tot een kansrijke factor in de Dordtse politiek, met veel actieve leden die onder andere een hulpdienst, kerngroep en een ROOD SP jongerenafdeling, voor hun rekening nemen.

Of Cees nu helemaal verloren is voor de afdeling Dordrecht, wanneer hij straks in Breda woont?

“Nee, zeker niet. Ik ben nu eenmaal van het soort dat graag zijn karwei afmaakt. En er ligt nog een taak voor mij, in de aanloop naar de komende verkiezingen” aldus Cees Venderbos.

Reactie toevoegen

U bent hier