h

Voorzitten tot aan de aftrap

12 december 2012

Voorzitten tot aan de aftrap

 

Cees Venderbos heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn voorzitterschap van de SP afdeling Dordrecht een periode is geweest van vele uitdagingen.

“En op een zeker moment kom je tot het inzicht, dat je de boel kunt opschalen”, aldus Cees Venderbos.
“Zeker met de komende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 in aantocht, is het belangrijk om het dagelijks bestuur inhoudelijk te verstevigen”.

Bij de SP is het de gewoonte dat de leden van de afdeling zich tijdens de Algemene ledenvergadering uitspreken wie de nieuwe voorzitter wordt, maar dan is het al tegen de zomer. “Hier kunnen we dit jaar niet op wachten”, aldus Cees Venderbos.

“Daarom heeft het afdelingsbestuur besloten een aantal bestuursleden ad interim in het bestuur te zetten, wat betekent dat zij zich nu al warm lopen in de organisatie van de afdeling, en zo zorgdragen voor het organiseren van de SP afdeling Dordrecht en de campagne!”

Over de nieuwe voorzitter ad interim van de SP afdeling Dordrecht kan Cees kort zijn.
“De juiste persoon, Helma heeft als Voorzitter Kerngroep bewezen een talent te zijn als het op besturen aankomt, ik kan daardoor mijn rol anders invullen en de afdeling verder vooruit helpen, waarvoor mijn hartelijke dank!

Helma Meijer van ’t Slot, “Op lokaal nivo willen we als SP afdeling het verschil maken. Door samen te werken organiseren we verandering. Een keus voor een sociaal in plaats van een liberaal Dordrecht kan alleen als we in Dordt SP kunnen stemmen ”.

Reactie toevoegen

U bent hier