h

Succesvolle nieuwjaarsreceptie

5 januari 2013

Succesvolle nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 5 januari hield de afdeling Dordrecht een geslaagde nieuwjaars-receptie. Bij deze gelegenheid werd de nieuwe website gepresenteerd. In een aantal filmpjes werd kennis gemaakt met de kerngroep van de afdeling, en werd een inzicht gegeven in hoe ledenbezoeken verlopen.

Cees Venderbos nam afscheid als voorzitter van de afdeling. In de afgelopen jaren heeft hij een sleutelrol gespeeld om een team van goede bestuursleden en kerngroepleden bij elkaar te krijgen. Nu hij verhuisd is naar Breda moet hij de voorzittershamer neerleggen, gelukkig zal hij de komende tijd nog betrokken blijven bij scholing van onze afdelingsleden. Als nieuwe voorzitter ad interim werd Helma Meijer -van 't Slot verwelkomd. Wij zijn erg blij dat zij het stokje van Cees over wil nemen.

Na het serieuze gedeelte was er nog genoeg tijd om met elkaar over van alles te praten. Zoals over onze plannen voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014!

Al met al een geslaagde bijeenkomst, en een goed begin voor een jaar waarin we als SP Dordrecht aan de bak zullen gaan, om daarbij onze SP stempel op de lokale politiek in onze stad te drukken.

 

Hieronder nog enkele foto's om een indruk te geven van de dag...

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier