h

Maak van Uw stemkaart vandaag een Rode kaart

19 maart 2014

Maak van Uw stemkaart vandaag een Rode kaart

De maatregelen van dit PvdA en VVD kabinet zijn een ramp voor de mensen, ook in onze stad.

Huren stijgen, zorg wordt afgebroken, sociale werkplaatsen gaan dicht, uitkeringen worden gekort. Zelfs de AOW waar mensen hun hele leven voor betaald hebben.

Dit verdient de rode kaart!

Gemeenten krijgen nieuwe taken toegeschoven, maar nauwelijks geld. Thuiszorg, jeugdzorg, zorg voor langdurig zieken en ouderen. Alles wordt afgebroken en overal raken mensen hun baan kwijt. We mogen betalen met ons welzijn en de sociale zekerheid wordt geplundert om banken en het bedrijfsleven te redden. De burgers mogen het verlies goed maken door de rekening zelf te betalen en daarbij ontdaan van alle rechten het allemaal opnieuw uitzoeken gedwongen door talloze nieuwe plichten. De PvdA en het kabinet noemen dat participatie. Wij noemen dat gewoon bezuinigen.

Stuur vandaag nog dit college naar huis!

De afgelopen vier jaar is veel geld uitgegeven maar niet gewerkt aan een masterplan om de komende jaren de crises te overleven. Particuliere initiatieven om het wonen in de binnenstad te verbeteren vinden geen gehoor. Gemeentelijke gebouwen staan te wachten op kopers die niet bestaan. Monumenten vinden geen maatschappelijke herbestemming. Winkelpanden en bovenwoningen staan leeg. Sloopplannen van woningbouwverenigingen zijn er genoeg en iedereen moet dan maar kopen wat er nog overblijft. Terwijl er geen banen zijn die goed betalen. Veel 50 plussers werkeloos zijn. Jongeren niet aan het werk komen. Lonen niet omhoog gaan en voedselbanken blijven groeien. De zorg wordt afgebroken bejaardentehuizen gaan sluiten. Het recht op uitkeringen per 1 januari 2015 zal verminderen. En het college danst braaf naar de pijpen van Den Haag. 

Dordrecht 100% sociaal

Wij geloven in een Dordrecht waar mensen kunnen wonen, of ze nu een dikke of een dunne portemonnee hebben. 

Wij willen dat het geld van de gemeente ten goede komt aan degenen die dat het meeste nodig hebben. In iedere wijk moeten niet alleen wijkverpleegkundigen zijn maar ook teams van verzorgenden die de normale CAO lonen betaald krijgen.

De SP is voor het steunen van burgerinitiatieven. De maatschappij maken wij van onderop en niet van bovenaf. Door menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit als uitgangspunt te nemen. Bij iedere keuze die wij maken.

Blijf niet thuis. Maak van uw stemkaart een rode kaart. Stuur vandaag op 19 maart de Dordtse VVD, CDA, BVD coalitie naar huis en geef een landelijk signaal af dat dit kabinet moet vertrekken!

Stem SP! Voor een 100% sociaal Dordrecht!

Ronald Portier

Lijsttrekker SP Dordrecht

Reacties

Ik ga vandaag ook op SP stemmen, samen met mijn vrouw. Ik hoop dat er ook voor mensen die invalide zijn gratis vervoer in Dordrecht bespreekbaar wordt. Niet alle oudere zijn arm, maar mensen die minima zijn door hun gezondheid hebben daar net zo veel recht op. Nogmaals succes met de stemmen vandaag,2 erbij vandaag. Vriendelijke groet Heer en mevrouw Verweij

Ik heb nu op jou gestemt ik hoop echt dat de SP nu wethouders kan gaan leveren,
Doe je best voor ons als ouderen leveren we al genog in.
ik wens jullie veel succes ik blijf duimen nu eindelijk een andere koers geen Party van de Armoede en VVD maar SP !!!!!!!!!!!!

ik heb mijn stem aan jullie gegeven,! hoop dat de kaalslag dan gaat stoppen in dit land! vamos partido roja!! groeten marcel

Van harte!

Reactie toevoegen

U bent hier