h

SP kandidaat nr. 11 statenverkiezing

2 november 2014

SP kandidaat nr. 11 statenverkiezing

Op zaterdag 1 november werd tijdens de SP regioconferentie voor Zuid-Holland de kandidatenlijst en het programma voor de komende provinciale statenverkiezing aangenomen. De Dordtenaar Alfred Meijer staat op de 11e plaats van de lijst.

"Op een strategische plaats en een kans voor Dordrecht en de Drechtsteden om iemand in het Provinciebestuur te kiezen die ook nog eens gewoon raadslid is voor de SP en betrokken bij deze omgeving!", aldus Alfred Meijer

Een goede kans?

"Wanneer in de regio Drechtsteden net zoveel mensen op de SP stemmen als bij de vorige verkiezingen zou ik erg blij zijn. Op de eerste plaats zijn de stemmen gewoon voor de SP. Door kandidaat te zijn en mijn inzet te tonen tijdens de campagne wil ik de SP op deze manier in deze regio een duw in de goede richting geven naar meer zetels in de Provincie!

De SP zit nu in de coalitie in Zuid-Holland en heeft voor deze regio belangrijke punten binnen gehaald op het gebied van Openbaar Vervoer, Binnenvaart en bijvoorbeeld strengere regelgeving en handhaving van millieunormen en vergunningen bij de zware industrie. 

Het zijn ditmaal belangrijke verkiezingen want de nieuwe statenleden kiezen uiteindelijk de 1e kamer waar het huidige kabinet nu geen meerderheid heeft en als het aan de SP-stemmers ligt blijft het zo!

Komt altijd van pas!

"Tijdens het hele proces rondom de statenverkiezingen maak ik uitgebreid kennis met de 2e bestuurslaag wat de Provincie is. Deze kennismaking is voor een gemeenteraadslid altijd mooi meegenomen en het helpt je om meer alert met andere ogen over de grens van je eigen gemeente heen te blijven kijken. Het is dus erg leuk voor mij om het uit de eerste hand mee te maken"

 

Reacties

Zeer sterk verhaal en ik zal mijn stem op de SP geven door jouw naam te voorzien van een rode stip.
Ben actief SP-lid uit de Hoeksche Waard en bezoek regelmatig het mooie Dordrecht

Reactie toevoegen

U bent hier