h

Actiecomité Nationaal zorgfonds groeit en voert weer succesvol actie

24 oktober 2016

Actiecomité Nationaal zorgfonds groeit en voert weer succesvol actie

Foto: Alex Groen / Eigen foto

Als SP Dordrecht nemen we actief deel aan het Actiecomité Nationaal Zorgfonds. Van hen ontvingen we het onderstaande persbericht.

 

PERSBERICHT

 

Steeds meer mensen sluiten zich aan bij het nationaal zorgfonds. Een beweging die van mening is dat het tijd wordt de marktwerking uit de zorg te halen en het eigen risico af te schaffen. In de loop van volgende week passeert het Nationaal Zorgfonds de grens van 200.000 steunbetuigingen.

Op zaterdag 22 oktober heeft het snel groter groeiende actiecomité Nationaal Zorgfonds Drechtsteden succesvol actie gevoerd in het centrum van Dordrecht.
Met 16 gedreven en enthousiaste mensen is het winkelende publiek gedurende de middag benaderd en geïnformeerd over het Nationaal Zorgfonds. Het viel op dat steeds meer mensen het bestaan van het Zorgfonds reeds kenden. De onvrede over het huidige zorgstelsel is groot.

In vier uur tijd onderschreven nog eens 228 mensen het Nationaal Zorgfonds en hebben tal van mensen informatie meegenomen om te lezen.
Op zaterdag 26 november vindt de landelijke aftrap van het Nationaal Zorgfonds plaats. Binnenkort wordt de plaats en de locatie bekend gemaakt.
Het is mogelijk hierover informatie te vinden op onze facebookpagina:  Drechtsteden Voor Nationaal Zorgfonds.

Reactie toevoegen

U bent hier