h

Campagne voor Nationaal Zorgfonds en verkiezingen van start!

22 januari 2017

Campagne voor Nationaal Zorgfonds en verkiezingen van start!

Foto: Alex Groen / Eigen foto

Op 21 januari waren we met een flinke groep SP leden uit Dordrecht actief voor het Nationaal Zorgfonds en voor de verkiezingen op 15 maart. We kregen assistentie van  Lieke van Rossum, lid van het landelijke scholingsteam en fractievoorzitter voor onze partij in Delft.

Er werden weer tientallen namen opgehaald van mensen die ook af willen van de macht van de zorgverzekeraars, en die aan de slag willen voor het NZF. Maar we spraken ook met mensen over het gebrek aan betaalbare huurwoningen of de oneerlijke gemeentelijke belastingen, die vooral drukken op de mensen met weinig geld.

Kortom een geslaagde actie. Ook de komende weken zullen we regelmatig op markten en in winkelcentra te vinden zijn. Bovendien voeren we deur aan deur campagne. Als SP willen we voortdurend met mensen in gesprek, zodat we nog beter de stem van de bevolking in de politiek kunnen laten horen.

 

Reactie toevoegen

U bent hier