h

Kom naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari!

27 januari 2017

Kom naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari!

Foto: SP

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Dat is heel mooi! Op 18 februari gaan we aan de Haagse politici laten zien dat het anders moet in de zorg. Dan vindt op het Malieveld in Den Haag het Nationaal ZorgDebat plaats tussen de lijsttrekkers van verschillende politieke partijen. Mocht je met de bus willen komen, meld je dan snel aan!

Wie: Iedereen die wil dat het Nationaal ZorgFonds er snel komt
Wat: Het Nationaal ZorgDebat
Waar: Malieveld, Den Haag

Het programma duurt van 12.00 uur tot 13.30 in een tent op het Malieveld. Daarna lopen we een gezamenlijke mars door Den Haag en rond 15 uur wordt het programma afgesloten. Vanuit het hele land vertrekken er bussen en voor slechts 5 euro kan je mee. Kom ook met de bus en meld je aan!

Aanmelden<https://nationaalzorgfonds.nl/busvervoer>

 

Reactie toevoegen

U bent hier