h

SP bemoeit zich met verkeershinder Krispijnseweg

13 juli 2017

SP bemoeit zich met verkeershinder Krispijnseweg

Foto: Alex Groen / SP actieteam Afdeling Dordrecht

Verkeersoverlast Krispijnseweg?

Donderdagavond 20 juli, in Café Sebes op de Krispijnseweg 51, presenteert het SP-actieteam de resultaten van een bewonersonderzoek.   

Aanleiding voor het onderzoek waren signalen van SP-leden die daar wonen: “De vouwen worden uit je broek gereden op het zebrapad” of “zelfs mét het raam dicht kunnen wij elkaar niet meer verstaan.” Vijf keer is het actieteam, gewapend met enquêteformulieren op pad geweest om zoveel mogelijk bewoners van de Krispijnseweg te spreken. Zo is er een goed beeld ontstaan van wat er leeft.

Een uitkomst die de SP alvast wél wil verklappen is dat geluidshinder, vooral van motoren en quads, de op één na grootste bron van ergernis vormt.

De avond start om 19.30 uur en is bedoeld voor bewoners van de Krispijnseweg. Alle bewoners hebben een uitnodiging in de bus ontvangen. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom op deze avond. 

Als de uitkomst is dat de bewoners veranderingen willen, dan kan de SP helpen om concrete plannen te maken om de situatie vooruit te helpen.

U bent allen van harte welkom op deze avond om mee te denken en te doen,

om zo met elkaar te werken aan een fijne leefomgeving.

De toegang is gratis.

Reacties

Dit is een bericht van het SP-actieteam Dordrecht 

Reactie toevoegen

U bent hier