h

Succesvolle avond met Sadet in De Buitenwacht

7 oktober 2018

Succesvolle avond met Sadet in De Buitenwacht

Foto: Jan Brongers / Eigen foto

Vrijdag 26 oktober hadden we een succesvolle bijeenkomst met Sadet Karabulut over waarom de oorlog tegen terrorisme niet werkt. Sadet hield een gloedvol betoog waarin ze liet zien dat de interventies van de VS en andere westerse landen geleid hebben tot miljoenen doden en enorme vluchtelingenstromen. Maar dat het aantal aanslagen en terroristen alleen maar is toegenomen.

Op de avond waren naast leden van onze afdeling ook leden van de SP Zwijndrecht en belangstellende burgers aanwezig. Helaas misten we grotendeels de andere partijen uit Dordrecht, hoewel die nadrukkelijk ook waren uitgenodigd. We hadden graag van VVD, PVV, D66, PvdA, Denk en Groen Links gehoord waarom ze bijvoorbeeld ingestemd hebben met het financieren van fundamentalistische strijdgroepen...

https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2015Z08062&did=2015D16397

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier