h

Aanstaande zaterdag ruimen we samen zwerfafval. Doet u mee?

15 september 2019

Aanstaande zaterdag ruimen we samen zwerfafval. Doet u mee?

Foto: Renate

Zwerfafval ruimen in onze wijken op World Clean Up Day.                  Als SP Dordrecht doen we mee.

Aanstaande zaterdag 21 september gaat de SPDordrecht de straten in om zwerfafval op te ruimen in het kader van de landelijke opschoondag.            De SP vindt een schone en nette buurt voor elke wijk in onze stad van groot belang. Dit doen we samen met andere partijen in Dordrecht.                        Komt u ook meehelpen?                                                                          Trek gezellig de SP jas aan en laten we met velen vanuit de SPmee doen.     De start en aftrap is om 13:00 uur bij de stadsboerderij Weizigt, Van Baerleplantsoen 30 3314BH Dordrecht. Voor zakken en grijpstokken wordt gezorgd.  

Reactie toevoegen

U bent hier