h

Concept Stukken voor het SP congres staan online op spnet.nl

15 september 2019

Concept Stukken voor het SP congres staan online op spnet.nl

Foto: SP

Op 14 december is het landelijke XXIV congres van de SP. Lees de concept stukken op spnet.nl en geef alvast uw reactie via de mail.

Op zaterdag 14 december is het landelijke XXIV congres.                          De stukken hiervoor staan voor onze leden online op spnet.nl. U kunt natuurlijk meedenken en vóór 23 september uw reactie hierop geven via de mail op dordrecht@sp.nl. Uw reactie wordt dan in principe door het bestuur doorgestuurd naar de landelijke SP                                                                Tijdens dit congres zal ook het nieuwe landelijke partijbestuur worden gekozen. Alle leden hebben de mogelijkheid hun stem hiervoor uit te brengen. Dit zal gebeuren tijdens de ledenvergadering op 21 november. Kijk op de agenda voor plaats en tijd hiervan.

Reactie toevoegen

U bent hier