h

Vrouwendag verkiezingsbijeenkomst digitaal

22 februari 2021

Vrouwendag verkiezingsbijeenkomst digitaal

Foto: SP

17 maart zijn de verkiezingen voor de tweede kamer, 8 maart is internationale vrouwendag. Daarom organiseert het Platform Vrouwen Kunnen Alles op 6 maart een digitale zoom meeting met vrouwelijke kandidaten van de diverse partijen. Iedereen kan hieraan deelnemen.

 

Namens de SP zal Sunita Biharie deelnemen, nummer 11 op onze kandidatenlijst.Sunita Biharie. Sunita over haar motivatie om actief te worden en zich kandidaat te stellen: "Toen ik jong was merkte ik de gevolgen van de politiek en hoe belangrijk politieke keuzes eigenlijk zijn. Dat merkte ik op mijn werk als jeugdzorgmedewerker, ik zag het om me heen maar ervaarde het ook zelf. Daarom heb ik ervoor gekozen actief te worden in de politiek. De enige partij die echt bij mij past is de SP omdat we naast begrijpelijke taal ook echt de praktijk begrijpen. We gaan naar de mensen toe, voeren samen met hun actie en brengen hun geluid de Gemeenteraad of Tweede Kamer in. De SP durft echt op te komen voor mensen die geen macht hebben, niet geboren zijn met een gouden speen en te vaak de dupe worden van oneerlijke politieke keuzes."

Wie er 6 maart bij wil zijn, vn 14:00 tot 15:30, kan een mail sturen naar info@atmvormgeving.nl. Je krijgt dan een link voor de zoom meeting toegestuurd.

 

Reactie toevoegen

U bent hier