h

SP Dordrecht actief op straat

3 mei 2013

SP Dordrecht actief op straat

Hoewel de afgelopen weken het lenteweer nog niet echt wilde vlotten, is de SP afdeling Dordrecht, toch al weer met regelmatig op straat te vinden. Met een toenemend aantal enthousiaste leden is er op  zaterdag 23 maart geflyerd nabij Winkelcentrum Sterrenburg en op zaterdag 30 maart in het Centrum. Veel mensen namen met belangstelling folders over de zorg, de huisvesting en de sociale werkvoorziening in ontvangst. Vaak was er herkenning van de onderwerpen en de verkeerde wijze waarop dit nu wordt aangepakt. Voor ouderen was er de SP Ouderenkrant. 

Op zaterdag 6 april is een groep SP 'ers vanuit Dordrecht afgereisd naar Den Haag om deel te nemen aan de grote landelijke zorgactie. Ook aan de volgende landelijke actie op 8 juni in Amsterdam zal vanuit Dordrecht worden deelgenomen.

Maandag 22 april bezochten de SP 'ers (samen met leden woonachtig in de wijk Reeland) de 'Vogelbuurt' om daar te horen wat er onder de bewoners leeft.

 

SP Dordrecht in gesprek met Dordtenaren

Op 4 mei zijn SP leden vanaf 13.00 uur weer op straat te vinden. Deze keer in de omgeving van het Statenplein. Naast het uitdelen van folders voor lopende landelijke acties, is er informatie over de lokale SP te verkrijgen. Graag horen we daarbij van U, wat er in Dordrecht bij u in de buurt speelt,  spreek ons daar gerust op aan. SP Dordrecht kijkt dan wat zij kunnen doen om U verder te helpen.

Reactie toevoegen

U bent hier