h

Open brief aan raad en college over Wielwijkpark

15 februari 2018

Open brief aan raad en college over Wielwijkpark

Als SP zijn we in contact met een groep actieve bewoners van Wielwijk die zeer verontwaardigd zijn over het plan om een deel van het Wielwijkpark op te offeren voor de bouw van een aantal villa's. De bewoners zijn bezig flyers te verspreiden, hangen protestenbrieven op in het park en zijn bezig een protest te organiseren bij de vergadering van de raad volgende week dinsdag die over de plannen spreekt.

Ondertussen hebben we als SP fractie een open brief aan onze collega raadsleden gestuurd over de voorstellen om een deel van het park te bebouwen. Korte samenvating: plan is niet onderbouwd en argumenten deugen niet.

Als bijlage bij dit bericht de open brief.

Reactie toevoegen

U bent hier