h

Nieuws uit 2014

30 december 2014

22 januari 2015 Politiekcafe 'Zorg doe je zo!'

Foto: Henk van Gerven / SP Amersfoort

De SP afdeling Dordrecht heeft Tweede kamerlid Henk van Gerven (woordvoerder zorg en landbouw) uitgenodigd om gast te zijn op deze avond. Dat onder andere in het teken zal staan van de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning, en andere zaken die het organiseren van goede zorg hoe langer hoe meer in de weg staan.

Lees verder
20 december 2014

Teleurgesteld

Foto: Rijnmond.nl / Rijnmond.nl
Zijn de fracties SP, VSP en GL zijn met de uitkomst van de discussie over Sportpark Corridor en het conflict met de buren tijdens de Raadsvergadering van 16 december jongstleden.

Lees verder
10 december 2014

Reclamebelasting hoezo?

vraagt de Dordtse gemeenteraadsfractie van de SP zich hardop af.  Het onhandige voorstel om even snel reclamebelasting in te voeren voor een op te richten ondernemersfonds wijst de fractie af.

Lees verder
25 november 2014

Biesbosch flop

De plannen voor De Nieuwe Dordtse Biesbosch kwamen onlangs in het nieuws omdat er al een strop is van 1,2 miljoen. Nu wordt voorgesteld om te bezuinigen op recreatieve voorzieningen en de inrichting van het landschap. 

Lees verder
25 november 2014

SP vlag

Ging uit op donderdag 20 november voor de eerste goedbezochte ledenbijeenkomst van de afdeling met de fractie. 

Lees verder
14 november 2014

Regiovertegenwoordiger uit Dordrecht

Op Zaterdag 1 november werd tijdens de SP regioconferentie Zuid-Holland voor het zuidelijke gedeelte van de regio een tweede vertegenwoordiger gekozen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier