h

Nieuws uit 2013

20 december 2013

Openbaar parkeren steegoversloot

Het gemeentbestuur heeft 850.000 euro gereserveerd om in de binnenstad achter de Steegoversloot op de hoogte van Doelenstraat en het stek 120 openbare parkeerplaatsen aan te leggen.

Lees verder
12 december 2013

KIES NU ANDERS, KIES SP DORDRECHT !

Leden van de SP afdeling Dordrecht hebben tijdens de  Algemene Leden Vergadering in ‘de Buitenwacht’ goedkeuring gegeven aan het verkiezingsprogramma en de kieslijst met 19 kandida​ten. De leden stemden daarmee unaniem in met deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014!

Lees verder
3 december 2013

13 december openbare avond - Zorg onze zorg!

Op vrijdagavond 13 december organiseert de SP in Zwijndrecht een openbare avond over de Zorg.
Onder het motto Zorg onze grote Zorg.
De bijeenkomst, die voor iedereen toegankelijk is vindt plaats in Wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10 in Zwijndrecht.

Lees verder
1 december 2013

Duizenden betogen voor meer koopkracht

Wel 60 mensen uit Dordrecht en Zwijndrecht hebben gebruik gemaakt van de oproep om op 30 november naar de grote FNV manifestatie in Utrecht te komen. De SP afdeling Dordrecht was natuurlijk van de partij!

Lees verder
29 november 2013

MEER BETAALBARE HUURWONINGEN NODIG

Mede door de crisis verschuift het ‘woongedrag’ van mensen van kopen richting huren. Vooral de vraag naar betaalbare huurwoningen groeit. De provincie moet controleren of gemeenten hier samen met corporaties ook echt voor zorgen. Voorlopig lijkt er nog heel veel werk aan de winkel.

Lees verder
28 november 2013

Dubbeltjes debat in Dordrecht

Dit keer was de burger aan het woord. Vooraf kon men zijn vragen in een heuse stembus doen. Deze vragen werden uiteindelijk in een 'hoge hoed' gedaan. Waaruit ze dan weer getrokken werden, om ze te laten beantwoorden. Bij wijze van spel kon er dit keer maar 10 cent verdeelt worden. "Zo moet je wel kiezen" aldus de presentator 

Lees verder

Pagina's

U bent hier